Maak kennis met het team

Het team van Itzinya Arnhem bestaat uit facilitators, coaches en mentors. Dit zijn ervaren ondernemers met veel zakelijke ervaring, die een passie hebben om mensen te laten bloeien en groeien in het ondernemerschap.

Stanley Neyndorff

Ondernemer in GIC Consultancy & Business Counseling

Stanley is al meer dan 25 jaar aan het ondernemen vanuit zijn adviespraktijk. Als verbinder, zorger en pionier ondersteunt Stanley op holistische wijze start-ups, gevestigde ondernemers en managers bij de (persoonlijke)groei naar beter. Praktisch betekent dit hulp, tijd en energie besteden aan de ander, en delen van wat hij zelf in huis heeft aan kennis, ervaring, inzicht, technieken en mogelijkheden.

Geert Nijkamp

Inspirerende coach en leidinggevende voor mens en bedrijf

Als ondernemer heeft Geert veel ervaring met het (op)starten en opschalen van bedrijven, met name in het MKB. Hij werkt(e) veelal voor exporterende bedrijven als business developer om marketing en sales aan te jagen en de omzet te vergroten bij nieuwe en bestaande klanten. Hij kent de weg van operatie tot strategie.

Ton Ippel

Eigenaar en directeur, heating group international

Ton’s sterktes liggen vooral op het gebied van Sales & Marketing en Strategie Ontwikkeling. Internationaal pionieren en het zoeken van new business en mogelijke samenwerkingen hebben zijn hart.

Harvey Wilsterman

Eigenaar Harvest investement

Mijn naam is Harvey Wilsterman vanaf 1998 eigenaar van Harvest investment. De passie die ik heb bij het vak is mensen verbinden. Mijn ervaringen liggen op het gebied van aankoop en verkoop van onroerend goed.

Ward Haarsma

Co-founder & Marketeer at Bambook

Ward onderneemt voor positieve impact op mens en milieu. Hij heeft ervaring in strategie ontwikkeling, marketing, en e-commerce.

Wouter Droppers

President Europartners

Wouter Droppers is al meer dan 35 jaar met ondernemers en leidinggevenden in het bedrijfsleven onderweg. In die hoedanigheid adviseert, stimuleert en ondersteunt hij ondernemers en leiders door heel Europa.