arco les geven

Versterkt talent

Itzinya is helemaal gericht op het versterken van het talent van nieuwe Nederlanders op het gebied van ondernemen en werk. We geloven dat iedereen kan meedoen met het ontwikkelen van een goede en duurzame samenleving. Door het werken in een baan die bij je past en door het starten van ondernemingen die iets toevoegen aan Nederland.

Mensen die als vluchteling of migrant naar Nederland komen, om verschillende redenen, moeten wat ons betreft de kans krijgen om hun tijd, talent, energie en creativiteit in te zetten op het gebied van werk.

Er zijn miljoenen mensen in Europa die werken bij bedrijven die zijn gestart door migranten. Creativiteit kent geen grenzen. Het doorzettingsvermogen om te ontdekken of een idee aanslaat en groeit in een volwassen bedrijf kan iedereen in de wereld hebben. Veel mensen die hun eigen land hebben moeten verlaten zijn extra gemotiveerd om hun leven opnieuw te beginnen in Nederland. Wij willen deze mensen versterken om de kans op succes groter te maken. Door hun eigen onderneming of door een baan.

Itzinya Abuja

Vanuit een internationaal bewezen programma

Itzinya is een franchise concept dat sinds 2014 al in meer dan 10 landen is gebruikt. Itzinya wil een onderdeel zijn van de oplossing van de global migration crisis. Door in landen waar weinig economisch perspectief is voor jongeren door middel van ondernemerschap hoop te bieden op een betere toekomst. En door in landen waar migranten aankomen migranten in staat te stellen en aan te moedigen om hun potentie in te zetten door werk en ondernemerschap.

Meer over Itzinya Internationaal